Nieuws van Kiwanis Club Veendam

NIEUWS:

Wijn Actie voor “Het vergeten Kind”

Na onze succesvolle actie met Italiaanse rode wijn hebben we nu een nieuwe actie met een heerlijke Portugese witte wijn. Een panel van 5 proevers heeft de CASA ERMELINDA geselecteerd. Klik hier voor meer informatie over deze wijn.

Deze wijn bieden we aan voor slechts €4,95 per fles. De verkoop gaat per doos van 6 flessen voor €29,70. Van elke verkochte doos gaat maar liefst €5,70 naar de kas van de Stichting Kiwanis Activiteiten. Bestellingen kunnen worden geplaatst bij Gerard  van der Scheer op 06 5478 6288 of mail naar gerardvds@netvisit.nl. Nabestellen van de Italiaanse rode wijn is ook nog steeds mogelijk.

Haardhout Actie

In de voorgaande jaren heeft Kiwanis Club Veendam veel geld kunnen inzamelen en doneren aan kinderen die “aan de andere kant van het geluk” zijn geboren. Die steun willen we blijven geven. Dit is mogelijk dankzij veel trouwe sponsoren maar ook door noeste arbeid, verricht door onze leden. Eén van de activiteiten die we hebben ontwikkeld is het kappen van bomen. Het gekapte hout wordt gezaagd en gekloofd verkocht als haardhout, desgewenst thuis geleverd.

Prijs en leveringscondities    Momenteel uitverkocht maar er kan worden aangemeld voor onze wachtlijst

  • Kwaliteit: gemengd
  • Prijs: €60 per kuub los gestort. Levering aan huis: toeslag €10 per kuub (tot 10 km rond Veendam-Wildervank)
  • Bestellen of aanmelden: stuur een e-mail naar hout@kiwanisveendam.nl of bel Simon Scholtens op 06 5160 3371
  • Betaling: contant bij aflevering of overmaken naar Stichting Kiwanis Activiteiten, rek. nr. NL54 Rabo 03 1377 8175

Donaties voedselbank

Ook de kinderen van ouders die de voedselbank moeten gebruiken gunnen we een vrolijk Pasen. Daarom zijn dit jaar 124 Paaspresentjes overhandigd aan de voedselbank Veendam.

Kiwanis Veendam doneert € 3000,– aan de Voedselbank Veendam (klik hier) (2020)


Rabobank Sightseeing Run 2021 gaat niet door

Door de impact van het Coronavirus hebben wij, Kiwanis Veendam, moeten besluiten om de Rabobank Sightseeing Run van 2021 niet door te laten gaan. Na de afgelasting van 2020 is dit een nieuwe teleurstelling voor deelnemers en organisatie. Het is onmogelijk om binnen de richtlijnen van de overheid alle voorbereidingen voor het evenement op een passende, integere en verantwoorde wijze uit te voeren. Wij zien af van een verschuiving naar het najaar, omdat er dan al diverse andere sport- en recreatieve evenementen gepland staan. De  eerstvolgende run hopen we in 2022 te kunnen organiseren. De Rabobank Sightseeingrun Veendam 2019 bracht €3.750,– op voor Humanitas.